Rólunk

Manapság, amikor az árukínálat bőségében sokszor sokkal nehezebb egy-egy termék kiválasztása, mint korábban, a szűkösebb felhozatal idején volt, különösen fontos, hogy a kereskedő tudatosan, a vásárlói igényeket eredményesen felmérve állítsa össze termékpalettáját. A Csempepontnál az elmúlt egy évtizedben folyamatosan arra törekedtünk, hogy vásárlóink, üzletfeleink, partnereink igényeit megismerjük és kompromisszumok helyett valódi megoldásokkal szolgáljunk. Mindez az építőipari, belsőépítészeti trendek és a technikai fejlődés hozta folyamatos változások közepette igen összetett feladat, amelyet azonban ezidáig sikerrel teljesítettünk. A 2018-as év mindemellett további változásokat is hozott cégünk életében. A gondosan összeállított kínálatunkat immáron új, 1400 nm-es bemutatótermünkben vonultathatjuk fel vásárlóink előtt. Ez a lépés tette lehetővé, hogy további életnagyságú bemutató fürdőszobákat építhessünk, ezzel is segítve egyes termékek helyzetben való elképzelését és a választást. Szintén a választást és a jó döntést segíti 3D látványtervezési szolgáltatásunk, amely magán és közületi ügyfeleink számára is választható lehetőség.

Munkatársaink folyamatos szakmai képzésének köszönhetően naprakész ismeretekkel, tanácsokkal segítik, szolgálják ki vásárlóinkat. A továbbképzések mellett évről-évre ellátogatunk Európa legnevesebb nemzetközi vásáraira, melyek során a gyártókkal ápolt, hosszú évekre visszanyúló szakmai kapcsolataink révén kedvező feltételek mellett tudunk megállapodni a következő évi újdonságok beszerzésével kapcsolatban. Komplex szolgáltatási rendszerünkben szükség esetén tervezőket, kivitelezőket is ajánlunk ügyfeleinknek, valamint a kiválasztott termékek háztól házig szállításával is segítjük a vásárlási folyamat gördülékeny lebonyolítását. A rendelésre szállított termékek mellett több mint 12.000 nm-es raktárkészletünkből azonnal megvásárolható áruval is várjuk ügyfeleinket: vásárlóink a fali- és padlóburkolatok mellett zuhanykabinok, fürdőkádak, wc-csészék, csaptelepek, valamint a kivitelezéshez szükséges egyéb építőanyagok között válogathatnak.

Az új boltban kiemelt helyet foglal el a wellness termékek értékesítése és bemutatása az alap masszázs medencéktől a felső kategóriás áramoltatós úszó medencékig, szaunáktól a dézsáig. Új termékkategória a Sunwood által forgalmazott és gyártott télikertek, melyeket felmérés és egyeztetés után minden esetben egyedi igények szerint készíttetünk el.

A Bemutatótermünkben a gyermekek számára - amíg a szülők kiválasztják a megfelelő termékeket - külön teret biztosítunk az idő tartalmas eltöltésére.

Referenciáink között a több ezer magánfelhasználó mellett szállodák, éttermek és nagykövetség is szerepel. Facebook oldalunkon hétről-hétre beszámolunk aktuális akcióinkról, újdonságainkról, szakmai és házi praktikákat osztunk meg követőinkkel, valamint az esetleg felmerülő kérdéseket is megválaszoljuk ezen a platformon.

Szeretettel várjuk Önt is budaörsi üzletünkben!